Bajkai István alpolgármester úr megtiszteli azzal a Roma Polgári Tömörülést, hogy fellép rendezvényükön Caramel oldalán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az április 8-ai választások miatt a szokásosnál kicsit előbb, március 24-én rendezik meg az Almássy téren a Roma Polgári Tömörülés rendezvényét, melyen - mint a hétfő reggeli Mokkából kiderült - Molnár Ferenc Caramelt Bajkai István, az Orbán család ügyvédje, Erzsébetváros alpolgármestere, Teréz- és Erzsébetváros fideszes képviselőjelöltje kíséri majd zongorán. 

A szervezet elnöke, Makai István elmondta, „alpolgármester úr érdeklődött a kerületben élő cigányok helyzete iránt, sorsa iránt, megkeresett bennünket, és én megragadtam az alkalmat, hogy felkérjem ennek a rendezvénynek a fővédnöki szerepére, amelyet el is vállalt”. A riporter hozzátette, Caramel „bedobta az alpolgármester urat a mélyvízbe” - erről Bajkai szerénykedve beszélt, tudniillik ő ugye amatőr zenész, bármennyire is szereti a jó zenét. 

Nem túl meglepő fordulat Bajkai szereplése a Mokkában, korábban már megírtuk, hogy akár van apropó, akár nincs, a fideszes képviselőjelöltnek egyszerűen muszáj szerepelnie a TV2 reggeli műsorában.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.