Bajkai István alpolgármester úr megtiszteli azzal a Roma Polgári Tömörülést, hogy fellép rendezvényükön Caramel oldalán

POLITIKA
2018 március 19., 10:05

Az április 8-ai választások miatt a szokásosnál kicsit előbb, március 24-én rendezik meg az Almássy téren a Roma Polgári Tömörülés rendezvényét, melyen - mint a hétfő reggeli Mokkából kiderült - Molnár Ferenc Caramelt Bajkai István, az Orbán család ügyvédje, Erzsébetváros alpolgármestere, Teréz- és Erzsébetváros fideszes képviselőjelöltje kíséri majd zongorán. 

A szervezet elnöke, Makai István elmondta, „alpolgármester úr érdeklődött a kerületben élő cigányok helyzete iránt, sorsa iránt, megkeresett bennünket, és én megragadtam az alkalmat, hogy felkérjem ennek a rendezvénynek a fővédnöki szerepére, amelyet el is vállalt”. A riporter hozzátette, Caramel „bedobta az alpolgármester urat a mélyvízbe” - erről Bajkai szerénykedve beszélt, tudniillik ő ugye amatőr zenész, bármennyire is szereti a jó zenét. 

Nem túl meglepő fordulat Bajkai szereplése a Mokkában, korábban már megírtuk, hogy akár van apropó, akár nincs, a fideszes képviselőjelöltnek egyszerűen muszáj szerepelnie a TV2 reggeli műsorában.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.