Egy washingtoni képviselő végre kimondta: a hó is csak azért esik, mert a zsidók érdeke

ÉLET
2018 március 19., 18:45
comments 240
photo_camera Fotó: Trayon White FB

Helyi szinten egész szép kis ügy lett belőle, hogy a washingtoni városházán képviselőként dolgozó Trayon White egy Facebookra feltolt videójában arra panaszkodik: a rothschildok már a klímaváltozást is képesek irányítani, egyik pillanatról a másikra hóeséssel képesek sújtani nagyvárosokat, és a természeti katasztrófák okozta romboláson keresztül busás hasznokra tesznek szert. 

White láthatóan nehezen emésztette meg, hogy egy március reggelen azzal kell szembesülnie a forgalomban, hogy egyszer csak a semmiből esni kezd a hó, és nem úgy tűnik, mint aki csak poénkodik. 

White-nak arra már nem maradt ideje, hogy pontosan kifejtse az üzleti modellt: a helyi hitközségek, rabbik és korábbi zsidó támogatói is nekiestek a kelletlen megjegyzések miatt.

A képviselő azzal védekezett, ő nem gondolta, hogy a rothschildezés zsidózásnak számít, de azért töredelmesen elnézést kért mindenkitől, akit esetleg megbántott volna. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.