Homer Simpson jogosítványával próbálta átvágni a rendőrt egy brit férfi

ÉLET
2018 március 19., 08:59

Nagyon pöpec, de sajnos kamu jogosítvánnyal próbálta igazolni magát egy brit férfi. A hamis vezetői engedélyt Homer Simpson nevére állították ki, és annak ellenére, hogy elég jól sikerült hamisítványról van szó, a fotónál sem próbálták letagadni, hogy valójában egy rajzfilmfiguráról van szó. Az esetről Twitteren számolt be a Thames Valley-i rendőrség. Hozzátették, hogy a férfinak nem volt biztosítása sem. A tweet kommentelői természetesen azonnal felhívták a figyelmet különböző anomáliákra, így például arra, hogy a jogsin helytelenül van megadva Homer lakcíme.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.