Kim Dzsongun a szavát adta, hogy kész leszerelni atomfegyvereit

Kang Kjungva dél-koreai külügyminiszter állítása szerint Kim Dzsongun szavát adta, hogy kész leszerelni atomfegyvereit. Dél-Korea folyamatos egyeztetésekben van Észak-Koreával a két ország, illetve Észak-Korea és az Egyesült Államok csúcstalálkozójáról.

Kang állítása szerint Dél-Korea azt kérte az északiaktól, hogy "egyértelmű szavakkal fejezzék ki elkötelezettségüket a leszerelés mellett". Állítása szerint Kim megüzente neki, hogy valóban kész erre. "A szavát adta, ez az első alkalom, hogy ő beszélt erről" - mondta a CBS-nek.

A két Korea áprilisra, illetve Kim és Trump májusra tervezett csúcstalálkozóját Finnországban készítik elő amerikai, illetve észak- és dél-koreai diplomaták. A jelentések szerint az észak-koreai küldöttség vezetőjével, az északi külügyminisztérium észak-amerikai részlegét vezető Csoj Kangillel Kathleen Stephens, egy visszavonult amerikai diplomata egyeztet. (Via The Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.