Lázár János édesapja saját készítésű házi kolbászt és szalonnát küldött a miniszterelnöknek

búcsúposzt
2018 március 19., 22:03
comments 262
link Forrás

Nekem nem volt olyan kemény és mozgalmas napom, mint Lázár Jánosnak, de az vigasztal, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, mint mindig, ma is felszántotta a pályát Vásárhelytől a Kossuth térig: reggel sajtótájékoztatott a 47-es elkerülő útról szülővárosa határában - épp csak megvalósított egy 30 éves álmot és megkönnyítette több tízezer ember életét - aztán irány a főváros, megbeszélések, tanácskozások, kormányzati munka, délután miniszterelnöki teendők, kampányügyek, és a kormányfővel közös egyeztetésen már új elkerülő utak tervezése is megkezdődött. Alig jutott ideje a miniszternek, hogy átadja édesapja saját készítésű házi kolbászát és szalonnáját a miniszterelnöknek, ami talán segít feltölteni az üzemanyagtartályokat a kampányfinis előtt.

Az utolsó vezetői megbeszélés is fél 11-ig tartott, ha minden jól megy, akkor éjfél után miniszter úr is hazaér Hódmezővásárhelyre. Kívánok mindannyiunknak legalább ennyire dolgos és eredményes keddet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.