Ukrajna szankciókat sürget Gerhard Schröder ellen

Az ukrán külügyminiszter, Pavlo Klimkin azt kéri az EU-tól, alkalmazzon szankciókat az egykori német kancellár, az orosz érdekekért lobbizó Gerhard Schröder ellen - írja a Politico

Klimkin erről a német Bildnek beszélt vasárnap, azután, hogy a Wall Street Journal cikket közölt Schröderről, melyben Putyin egyik legfontosabb oligarchájaként hivatkoznak rá, és azt írják, hiba, hogy megúszta a szankciókat. 

Gerhard Schröder azután került össztűz alá, hogy az egykori kancellárt választották meg a Rosznyefty állami többségű olajvállalat igazgatótanácsának élére, ezt még Angela Merkel is szóvá tette, és jelezte, nem tartja helyesnek. Schröder a Kremllel is túl szoros kapcsolatot ápol. 


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.