A Momentum visszalép Hadházy Ákos és Kunhalmi Ágnes javára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az a helyzet, hogy húsz napunk van a választásokig, és nincs idő most már elhúzódó, eredménytelen és véget nem érő tárgyalássorozatokra és ilyen-olyan kommunikációs blöffökre” - mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke kedden, majd bejelentette, hogy egy-egy körzetben visszalépteik jelöltjeiket az LMP, a Jobbik és az MSZP javára.

  • Így Nagy Károly Pestszentlőrincen visszalép Kunhalmi Ágnes javára,
  •  Rácz Norbert nem indul Hadházy Ákos ellen Szekszárdon, 
  • Fábián László pedig Marcaliban engedi át a terepet a jobbikos Steinmetz Ádámnak.

A Momentum elnöke elmondta, hogy felül kellene emelkedni a szekértábor logikán, mert teljes együttműködés nélkül csak nagyon kevés körzet nyerhető meg. Szerintük ehhez hasonló gesztus a többi párttól is maradéktalanul elvárható. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.