A Momentum visszalép Hadházy Ákos és Kunhalmi Ágnes javára

Az a helyzet, hogy húsz napunk van a választásokig, és nincs idő most már elhúzódó, eredménytelen és véget nem érő tárgyalássorozatokra és ilyen-olyan kommunikációs blöffökre” - mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke kedden, majd bejelentette, hogy egy-egy körzetben visszalépteik jelöltjeiket az LMP, a Jobbik és az MSZP javára.

  • Így Nagy Károly Pestszentlőrincen visszalép Kunhalmi Ágnes javára,
  •  Rácz Norbert nem indul Hadházy Ákos ellen Szekszárdon, 
  • Fábián László pedig Marcaliban engedi át a terepet a jobbikos Steinmetz Ádámnak.

A Momentum elnöke elmondta, hogy felül kellene emelkedni a szekértábor logikán, mert teljes együttműködés nélkül csak nagyon kevés körzet nyerhető meg. Szerintük ehhez hasonló gesztus a többi párttól is maradéktalanul elvárható. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.