A Vitézi Rend pártpolitikában nem vesz részt, de azért a Békemenetre kivonultak

elmebaj
2018 március 20., 14:48
comments 173

A Békemenetről még maguk a szervezők is azt mondják, hogy „egyszerre pártpolitikai akció és civil kezdeményezés”, de a Horthy-kultusz zászlóvivői mégis tartják magukat ahhoz, hogy a Fidesz által hirdetett rendezvénynek nincs köze a politikához.

„A Vitézi Rend pártpolitikában nem veszt részt, de mikor olyan civil megmozdulásra kerül sor, ahol a haza a tét, a vitézeknek ott kell lenni, megmutatva az egységet, a haza és a nemzet szolgálatot, az alapító, vitéz nagybányai Horthy Miklós végakaratához hűen”

- írják a honlapjukon.

A Vitézi Rend eddig is kerülte a politikát, 2012-ben például egyszerre tüntették ki Schmitt Pált és Bayer Zsolt Békemenet-szervezőt.

Így:

link Forrás

És így:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.