18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Bayer patkánynak nevezte azokat, akik meg mertek ijedni a miniszterelnök fenyegetőzésétől

elmebaj
2018 március 20., 07:48
comments 390

A Békemenet szellemi tőkesúlyát képező Sajtóklubban Bayer Zsoltnak jutott a feladat, hogy megnyugtassa azokat a nem fideszeseket, akik esetleg megijedtek, amikor Orbán Viktor ünnepi beszédében erkölcsi, politikai és jogi elégtétellel kezdett fenyegetőzni:

Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja: és majd a választás után elégtételt veszünk, Mer' ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet” 

- értékelte a miniszterelnök beszédére érkezett reakciókat a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével is megjutalmazott műsorvezető, aki szerint eddig inkább a miniszterelnököt, a családját és a Sajtóklub vezetőit fenyegetik „lámpavassal, agyonlövéssel, kibelezéssel, felkoncolással, börtönnel” szinte mindennap. El is mondta, kikre gondol:

„Kik? Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve. Erről szól a jogi elégtétel.”

Aki szereti ilyesmivel indítani a napját, a teljes adást itt nézheti meg

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt