Egyelőre nem nevezett a március végi országos bajnokságra Hosszú Katinka

sport
2018 március 20., 22:14
comments 55

Egyelőre nem szerepel a március utolsó hétvégéjén Debrecenben rendezendő országos bajnokság nevezési listáján Hosszú Katinka, tudta meg a Nemzeti Sport. A lap megkereste Sós Csaba szövetségi kapitányt, aki elárulta, hogy 

"az Iron Aquatics még egyáltalán nem nevezett a magyar bajnokságra, vagyis nem arról van szól, hogy a klub többi úszója már ott van a nevezési listán, és csak Hosszú Katinka neve hiányzik."

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Hosszú nem rég tért vissza egy háromhetes amerikai edzőtáborból. Sós szerint Hosszúnak biztosan hiányoznak a versenyek. A kapitány hozzátette: 

"eddig minden alkalommal megkeresett Katinka, ha közlendője volt, és ahhoz tartotta is magát. Nincs okom arra, hogy ne bízzak meg benne. Azt egyébként nem gondolom, hogy a tavalyihoz hasonlóan elindul minden számban, ha mégis, nem maradnak kérdések a jövőt illetően."

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Gyurta Dániel sem indul a debreceni versenyen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.