Egyelőre nem nevezett a március végi országos bajnokságra Hosszú Katinka

Egyelőre nem szerepel a március utolsó hétvégéjén Debrecenben rendezendő országos bajnokság nevezési listáján Hosszú Katinka, tudta meg a Nemzeti Sport. A lap megkereste Sós Csaba szövetségi kapitányt, aki elárulta, hogy 

"az Iron Aquatics még egyáltalán nem nevezett a magyar bajnokságra, vagyis nem arról van szól, hogy a klub többi úszója már ott van a nevezési listán, és csak Hosszú Katinka neve hiányzik."

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Hosszú nem rég tért vissza egy háromhetes amerikai edzőtáborból. Sós szerint Hosszúnak biztosan hiányoznak a versenyek. A kapitány hozzátette: 

"eddig minden alkalommal megkeresett Katinka, ha közlendője volt, és ahhoz tartotta is magát. Nincs okom arra, hogy ne bízzak meg benne. Azt egyébként nem gondolom, hogy a tavalyihoz hasonlóan elindul minden számban, ha mégis, nem maradnak kérdések a jövőt illetően."

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Gyurta Dániel sem indul a debreceni versenyen.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.