Kósa Lajos meglátta az újságírókat, ezért nem akart kiszállni a szolgálati autójából, ami így először nekiment a városháza kapujának, utána pedig elhajtott

Valószínűleg nem kell sokat várni rá, hogy elkészüljön a lenti videó Benny Hill-féle feldolgozása. A Szabad Pécs felvételén az látható, ahogy az újságírók elöl menekülésben tegnap országos rekordot felállító Kósa Lajos szolgálati autója

  • megérkezik a pécsi városháza elé, ahová viszont nem tud rendesen bekanyarodni;
  • viszont a kapuban újságírók és az együttes Berkecz Balázs várja, utóbbi kérdéseket kiabál be a sötétített ablakon;
  • ezért aztán Kósa nem a könnyebbik megoldást választja, vagyis nem száll ki az autóból, hanem megpróbálnak beparkolni;
  • ez viszont annyira nem megy, hogy beszorulnak a kapuba, meghúzzák a kocsi oldalát;
  • aztán pedig elhajtanak.

Itt a drámai tetőpont:

Berkecz Balázs videóján ugyanez, a másik oldalról:

És itt pedig a teljes felvétel:

Egy második videóban látható, hogy több perc kanyargás/várakozás után Kósa autója visszatér, és másodszorra már sikerül behajtani a városháza udvarára. Ide az újságírók már nem követhetik őket. 

Egyébként pont azért várakoztak a pécsi fejlesztéseket bejelentő miniszterre a kapu előtt az újságírók, mert a sajtótájékoztatóra nem hívták meg őket. (Szabad Pécs)

Frissítés: már szakkommentárral is élvezhető a felvétel.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.