Egy videó, amin Kósa Lajos 5 percen át menekül az 1300 milliárd forintos kérdéseink elől

A kormányból soha senki sem hozta még olyan jól a modern magyar demokrácia egész alakos márványszobrát, a kérdések elől menekülő politikust, mint ma Kósa Lajos Debrecenben.

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert – aki legutóbb Bayer Zsolt alákérdezős műsorában sem volt képes kerek, egész mondatokban elmagyarázni, milyen szerepe van az 1300 milliárd forintos, mesés örökségről szóló csalásban – a helyi Metropólia nevű görög-katolikus egyházszervezet ünnepsége után próbáltuk megszólaltatni, de Kósa Lajos védekezés helyett azt választotta, hogy a kocsijáig 5 percen át némán gyalogolt a 444 és az N1 Tv riporterei mellett, és egy árva kérdésre sem reagált.

Arról is kérdeztük, hogy lehet az, hogy közjegyzői okirat készült arról, hogy a csengeri nő megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, és arról, hogy  az ügyvédje és a korcsolyaszövetségi helyettese is közös céget vitt a nővel, de ezekre sem válaszolt, csak annyit mondott, hogy a városházára megy. Még akkor sem mukkant, amikor azt kérdeztük, van-e esetleg olyan, akár pozitív kérdés, amire hajlandó lenne válaszolni.

Mielőtt végleg elmenekült, Kósa annyit újra elmondott, hogy az ügyben minden hazugság, és minden, napvilágot látott dokumentum kamu. Pedig korábban elismerte, hogy nem hamisítvány a lepecsételt és aláírt közjegyzői dokumentum, ami még a polgármestersége idején keletkezett.

Kósa Lajos egy hónappal ezelőtt a Hír Tv-t hasonlóan bravúrosan rázta le: azt ígérte, csak elmegy a kabátjáért, de nem megy el sehova, majd elment, és sosem tért vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt