Egy videó, amin Kósa Lajos 5 percen át menekül az 1300 milliárd forintos kérdéseink elől

video
2018 március 19., 14:12
comments 370

A kormányból soha senki sem hozta még olyan jól a modern magyar demokrácia egész alakos márványszobrát, a kérdések elől menekülő politikust, mint ma Kósa Lajos Debrecenben.

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert – aki legutóbb Bayer Zsolt alákérdezős műsorában sem volt képes kerek, egész mondatokban elmagyarázni, milyen szerepe van az 1300 milliárd forintos, mesés örökségről szóló csalásban – a helyi Metropólia nevű görög-katolikus egyházszervezet ünnepsége után próbáltuk megszólaltatni, de Kósa Lajos védekezés helyett azt választotta, hogy a kocsijáig 5 percen át némán gyalogolt a 444 és az N1 Tv riporterei mellett, és egy árva kérdésre sem reagált.

link Forrás

Arról is kérdeztük, hogy lehet az, hogy közjegyzői okirat készült arról, hogy a csengeri nő megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, és arról, hogy  az ügyvédje és a korcsolyaszövetségi helyettese is közös céget vitt a nővel, de ezekre sem válaszolt, csak annyit mondott, hogy a városházára megy. Még akkor sem mukkant, amikor azt kérdeztük, van-e esetleg olyan, akár pozitív kérdés, amire hajlandó lenne válaszolni.

Mielőtt végleg elmenekült, Kósa annyit újra elmondott, hogy az ügyben minden hazugság, és minden, napvilágot látott dokumentum kamu. Pedig korábban elismerte, hogy nem hamisítvány a lepecsételt és aláírt közjegyzői dokumentum, ami még a polgármestersége idején keletkezett.

link Forrás

Kósa Lajos egy hónappal ezelőtt a Hír Tv-t hasonlóan bravúrosan rázta le: azt ígérte, csak elmegy a kabátjáért, de nem megy el sehova, majd elment, és sosem tért vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.