„Nem megyek el sehova” – ígérte Kósa Lajos az újságíróknak, majd elment

idióta rekordok
2018 február 08., 15:52

Kósa Lajos, a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszternek sok mindenre kellene magyarázatot adnia. Csak néhány cikk a gyanús ügyekről:

De a fideszes politikus ezekre sajnos most sem adott magyarázatot. Viszont legalább másra sem.

A Hír Tv ugyanis Veszprémben, ahol a Megyei Jogú Városok Szövetsége közgyűlésének volt a megnyitója, megpróbálta megkérdezni Kósát az Elios-ügyről és az új Soros-plakátokról, de ő kicselezte a stábot. Nem is akárhogy!

photo_camera Fotó: Hír Tv

A kamerásoknak azt mondta:

„Nem fog menni, mert el fogok késni a programról, de itt vannak a sajtómunkatársak, rengetegen vannak, beszéljék meg, és akkor természetesen válaszolok. Nem megyek el sehova, csak a kabátomért megyek ide.”

Ezután elment, és vissza se tért. Klasszikus menekülés! (Hír Tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.