„Nem megyek el sehova” – ígérte Kósa Lajos az újságíróknak, majd elment

idióta rekordok
2018 február 8., 15:52
comments 226

Kósa Lajos, a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszternek sok mindenre kellene magyarázatot adnia. Csak néhány cikk a gyanús ügyekről:

De a fideszes politikus ezekre sajnos most sem adott magyarázatot. Viszont legalább másra sem.

A Hír Tv ugyanis Veszprémben, ahol a Megyei Jogú Városok Szövetsége közgyűlésének volt a megnyitója, megpróbálta megkérdezni Kósát az Elios-ügyről és az új Soros-plakátokról, de ő kicselezte a stábot. Nem is akárhogy!

photo_camera Fotó: Hír Tv

A kamerásoknak azt mondta:

„Nem fog menni, mert el fogok késni a programról, de itt vannak a sajtómunkatársak, rengetegen vannak, beszéljék meg, és akkor természetesen válaszolok. Nem megyek el sehova, csak a kabátomért megyek ide.”

Ezután elment, és vissza se tért. Klasszikus menekülés! (Hír Tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt