A poligráf szerint Stormy Daniels pornósztár igazat mondott a Trumppal folytatott viszonyáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az amerikai CBS News megszerezte Stormy Daniels pornósztár 2011-es vallomását, amiben poligráfra kötve beszél arról, hogy 2006-ban lefeküdt Donald Trumppal, és védekezés nélkül szexeltek. Donald Trump elnök, aki 2005-ben vette el jelenlegi feleségét, Melaniát, tagadja, hogy viszonya lett volna a pornósztárral.

Ennek ellenére Stormy Daniels a poligráf szerint igazat állít.

Trump közben 20 millió dollárt akar behajtani a színésznőn, mondván, az megsértett egy titoktartási megállapodást. Ezt a vádat meg Daniels tagadja.

A pornós 2011-ben beszélt először a Trumppal való viszonyáról, és akkor végezte el a hazugságvizsgálós tesztet is egy magazin kérésére. A teszt eredményeit azonban eddig sehol sem publikálták, már csak azért sem, mert az USA legtöbb államában a bíróságok nem fogadnak el bizonyítékként poligráfos vallomásokat. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.