A poligráf szerint Stormy Daniels pornósztár igazat mondott a Trumppal folytatott viszonyáról

Az amerikai CBS News megszerezte Stormy Daniels pornósztár 2011-es vallomását, amiben poligráfra kötve beszél arról, hogy 2006-ban lefeküdt Donald Trumppal, és védekezés nélkül szexeltek. Donald Trump elnök, aki 2005-ben vette el jelenlegi feleségét, Melaniát, tagadja, hogy viszonya lett volna a pornósztárral.

Ennek ellenére Stormy Daniels a poligráf szerint igazat állít.

Trump közben 20 millió dollárt akar behajtani a színésznőn, mondván, az megsértett egy titoktartási megállapodást. Ezt a vádat meg Daniels tagadja.

A pornós 2011-ben beszélt először a Trumppal való viszonyáról, és akkor végezte el a hazugságvizsgálós tesztet is egy magazin kérésére. A teszt eredményeit azonban eddig sehol sem publikálták, már csak azért sem, mert az USA legtöbb államában a bíróságok nem fogadnak el bizonyítékként poligráfos vallomásokat. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.