Egy 23 éves férfit gyanúsítanak az austini merényletsorozattal, aki önmagát is felrobbantotta, amikor körülvették a rendőrök

külföld
2018 március 21., 13:29

A texasi rendőrség szerint a 23 éves Mark Anthony Conditt követte el az a robbantássorozatot , amivel három hétig terrorizálta az Austinban élőket. A férfi csak 17 mérföldre lakott a várostól. Conditt szerdán a kocsijában felrobbantotta magát, amikor a rohamrendőrök bekerítették.

A rendőrsök cellainformációk alapján találták meg a férfit, miután kedd este a FedEx egyik helyiségére, ami végül nem robbant fel. A férfi márciusban öt robbantásos merényletet követhetett el Austinban, amivel két embert megölt, hatot pedig megsebesített. (ViceNews/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.