Egy 23 éves férfit gyanúsítanak az austini merényletsorozattal, aki önmagát is felrobbantotta, amikor körülvették a rendőrök

A texasi rendőrség szerint a 23 éves Mark Anthony Conditt követte el az a robbantássorozatot , amivel három hétig terrorizálta az Austinban élőket. A férfi csak 17 mérföldre lakott a várostól. Conditt szerdán a kocsijában felrobbantotta magát, amikor a rohamrendőrök bekerítették.

A rendőrsök cellainformációk alapján találták meg a férfit, miután kedd este a FedEx egyik helyiségére, ami végül nem robbant fel. A férfi márciusban öt robbantásos merényletet követhetett el Austinban, amivel két embert megölt, hatot pedig megsebesített. (ViceNews/BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.