Márki-Zay Péter szerint ezek a legesélyesebb ellenzéki jelöltek körzetenként

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Márki-Zay PéterFotó: Halász Júlia/444

Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter a rendszervaltas2018.hu oldalon közölt egy táblázatot arról, hogy szerinte melyik országgyűlésiképviselő-jelöltek a legesélyesebbek a Fidesz-KDNP jelöltjeivel szemben.

Vannak meglepő nevek, míg néhány kerületben – például Budapest 1. számú választókerületében – egyáltalán nincs megnevezve esélyes jelölt.

Márki-Zay erről háromtól sajtótájékoztatón mond el többet, az eseményt itt közvetítjük.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.