„Miniszterelnök bácsinak mutatkozzál be!” - Orbán Viktor óvodában járt

politika
2018 március 21., 12:09

Orbán Viktor Czunyiné Bertalan Judittal elment egy óvodába, ahol kezet fogott a gyerekekkel, és közös fotót is készített velük.

link Forrás

Némelyik gyerek, például Ádám és Robi hajlandó volt bemutatkozni is Orbánnak, de az sajnos nincs rajta a videón, hogy a miniszterelnök beszélt-e a kicsiknek arról, mi is az április 8-i választás tétje.

Az viszont látszik a videón, hogy Orbán annyira nem ragaszkodott volna a csoportképhez, azt mondta, csak azok a gyerekek jöjjenek, akik akarnak is fotózkodni, de ekkorra már az óvónéni összetapsolt mindenkit.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.