„Miniszterelnök bácsinak mutatkozzál be!” - Orbán Viktor óvodában járt

Orbán Viktor Czunyiné Bertalan Judittal elment egy óvodába, ahol kezet fogott a gyerekekkel, és közös fotót is készített velük.

Némelyik gyerek, például Ádám és Robi hajlandó volt bemutatkozni is Orbánnak, de az sajnos nincs rajta a videón, hogy a miniszterelnök beszélt-e a kicsiknek arról, mi is az április 8-i választás tétje.

Az viszont látszik a videón, hogy Orbán annyira nem ragaszkodott volna a csoportképhez, azt mondta, csak azok a gyerekek jöjjenek, akik akarnak is fotózkodni, de ekkorra már az óvónéni összetapsolt mindenkit.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.