Nem találtak be a kormánypárti képviselők a parlament ülésére

Legalábbis az MTI képe alapján az ellenzéki képviselőkön kívül csak Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője és négy államtitkár jelent meg szerdán az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén. 

A napirend szerint az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló LMP-s javaslatról (amit 17. alkalommal terjesztettek be), az MSZP rezsicsökkentést módosító előterjesztéséről és a Jobbik adósságcsapdába került személyek megsegítéséről, valamint a végrehajtási eljárásokkal járó terheik enyhítéséről szóló kezdeményezéséről vitázhattak volna, ha bárki megjelent volna az ülésteremben. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.