Orbán Viktor: A következő évek fontos feladata, hogy a Soros-birodalmat kiszorítsuk Magyarországól

Március 15-én elmondott beszédében Orbán Viktor már bejelentette, hogy a választások után erkölcsi, politikai és jogi elégtételt fognak venni, szerdára pedig már a kormány eljutott odáig, hogy közleményben írják meg, a „a Soros szervezetek működését be kell tiltani”.

Ezt a narratívát vitte tovább Orbán Viktor, aki miközben nem kormánypárti újságíróknak sok éve nem hajlandó interjút adni, a kistérségi Híd TV-nek adott egy „exkluzív interjút”, és ebben elmondta, hogy a következő évek fontos feladata a Soros-birodalom kiszorítása Magyarországról:

Hogy ez pontosan mit jelent, az nagy kérdés, mivel a Fidesz unásig ismételt logikája alapján az összes ellenzéki párt, számos civil szervezet, a CEU és a független sajtótermékek is a Soros-birodalom részesei. Orbán egyszer már beszélt kiszorításról, 2016 végén, igaz, akkor csak azt mondta, hogy 2017 szemben a Politico jóslatával nem Soros György éve lesz, hanem róla fog szólni, azaz Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról.

Orbán az interjúban beszélt ezen kívül arról is, hogy a választás a falvak és kisvárosok sorsát tekintve is fontos, és egyszerű kérdés áll előttünk a választáson: nemzeti kormányunk lesz-e, amelyik érti a magyar élet mélyebb összefüggéseit, vagy pedig Soros György jelöltjei kapnak bizalmat, és ők fognak kormányt alakítani. „Hiszen Magyarország egy értékes ország, és másoknak is fáj rá a foguk” – jegyezte meg Orbán Viktor.

Majd azzal folytatta, hogy vannak a Soros György birodalmához tartozó szervezetek, melyek bevándorlóországot csinálnának itt, és akkor nem Magyarország lenne az első, hanem a bevándorlók. 

Orbán ezután elmondta, hogy azt szerenték, ha továbbra is azok lennének többségben Magyarországon, akiknek Magyarország az első, ehhez azonban nemzeti kormányra van szükség, nemzeti kormányt pedig csak maga a nemzet, vagyis a választópolgárok hoznak létre, majd hozzátette, bízik benne, hogy a falusiak és a kisvárosban élők is átlátják ennek az ügynek a fontosságát. 

Majd, hogy még egyértelműbb legyen, elmondta: arról kell dönteni, hogy a forrásokat és a pénzt a falvakra és a kisvárosokra költse az állam vagy inkább bevándorlóországot építsenek belőle. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.