Orbán Viktor: A következő évek fontos feladata, hogy a Soros-birodalmat kiszorítsuk Magyarországól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Március 15-én elmondott beszédében Orbán Viktor már bejelentette, hogy a választások után erkölcsi, politikai és jogi elégtételt fognak venni, szerdára pedig már a kormány eljutott odáig, hogy közleményben írják meg, a „a Soros szervezetek működését be kell tiltani”.

Ezt a narratívát vitte tovább Orbán Viktor, aki miközben nem kormánypárti újságíróknak sok éve nem hajlandó interjút adni, a kistérségi Híd TV-nek adott egy „exkluzív interjút”, és ebben elmondta, hogy a következő évek fontos feladata a Soros-birodalom kiszorítása Magyarországról:

Hogy ez pontosan mit jelent, az nagy kérdés, mivel a Fidesz unásig ismételt logikája alapján az összes ellenzéki párt, számos civil szervezet, a CEU és a független sajtótermékek is a Soros-birodalom részesei. Orbán egyszer már beszélt kiszorításról, 2016 végén, igaz, akkor csak azt mondta, hogy 2017 szemben a Politico jóslatával nem Soros György éve lesz, hanem róla fog szólni, azaz Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról.

Orbán az interjúban beszélt ezen kívül arról is, hogy a választás a falvak és kisvárosok sorsát tekintve is fontos, és egyszerű kérdés áll előttünk a választáson: nemzeti kormányunk lesz-e, amelyik érti a magyar élet mélyebb összefüggéseit, vagy pedig Soros György jelöltjei kapnak bizalmat, és ők fognak kormányt alakítani. „Hiszen Magyarország egy értékes ország, és másoknak is fáj rá a foguk” – jegyezte meg Orbán Viktor.

Majd azzal folytatta, hogy vannak a Soros György birodalmához tartozó szervezetek, melyek bevándorlóországot csinálnának itt, és akkor nem Magyarország lenne az első, hanem a bevándorlók. 

Orbán ezután elmondta, hogy azt szerenték, ha továbbra is azok lennének többségben Magyarországon, akiknek Magyarország az első, ehhez azonban nemzeti kormányra van szükség, nemzeti kormányt pedig csak maga a nemzet, vagyis a választópolgárok hoznak létre, majd hozzátette, bízik benne, hogy a falusiak és a kisvárosban élők is átlátják ennek az ügynek a fontosságát. 

Majd, hogy még egyértelműbb legyen, elmondta: arról kell dönteni, hogy a forrásokat és a pénzt a falvakra és a kisvárosokra költse az állam vagy inkább bevándorlóországot építsenek belőle. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.