Egymás után tűnnek el Kósa fórumai a Fidesz honlapjáról, mióta kirobbant az örökösödési botrány

POLITIKA
2018 március 23., 08:17
comments 153

A Fidesz sorra fújja le Kósa Lajos nyilvános szerepléseit, mióta kiderült, hogy a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki.  Kedden a Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, 

most az újfehértói szereplése is lekerült a listáról. 

A párt honlapján még arra is figyelnek, hogy Kósának a rendezvények listáján se maradjon nyoma. Szerdán a Fidesz oldalára feltöltött listán még szerepelt Kósa Lajos péntekre tervezett, újfehértói fóruma, de később törölték a listáról.

Kósa szereplése eltűnt a listáról.
photo_camera Kósa szereplése eltűnt a listáról.

Pedig Simon Miklós, a helyi fideszes jelölt már azt is elintézte, hogy a Újfehértói Hirdetőben reklámozzák Kósa fórumát. 

Egyébként azóta Simon a miniszter helyére leigazolta Soltész Miklós államtitkárt, de a fideszes táblázatba ez mégsem fért fel. Kósa városában pedig a Fidesz csak meghívott párttagokat engedett be a lakossági fórumára, ahol Kövér László migránsozott. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.