Egymás után tűnnek el Kósa fórumai a Fidesz honlapjáról, mióta kirobbant az örökösödési botrány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Fidesz sorra fújja le Kósa Lajos nyilvános szerepléseit, mióta kiderült, hogy a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki.  Kedden a Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, 

most az újfehértói szereplése is lekerült a listáról. 

A párt honlapján még arra is figyelnek, hogy Kósának a rendezvények listáján se maradjon nyoma. Szerdán a Fidesz oldalára feltöltött listán még szerepelt Kósa Lajos péntekre tervezett, újfehértói fóruma, de később törölték a listáról.

Kósa szereplése eltűnt a listáról.

Pedig Simon Miklós, a helyi fideszes jelölt már azt is elintézte, hogy a Újfehértói Hirdetőben reklámozzák Kósa fórumát. 

Egyébként azóta Simon a miniszter helyére leigazolta Soltész Miklós államtitkárt, de a fideszes táblázatba ez mégsem fért fel. Kósa városában pedig a Fidesz csak meghívott párttagokat engedett be a lakossági fórumára, ahol Kövér László migránsozott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.