Egymás után tűnnek el Kósa fórumai a Fidesz honlapjáról, mióta kirobbant az örökösödési botrány

2018 március 23., péntek 8:17
153

A Fidesz sorra fújja le Kósa Lajos nyilvános szerepléseit, mióta kiderült, hogy a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki.  Kedden a Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, 

most az újfehértói szereplése is lekerült a listáról. 

A párt honlapján még arra is figyelnek, hogy Kósának a rendezvények listáján se maradjon nyoma. Szerdán a Fidesz oldalára feltöltött listán még szerepelt Kósa Lajos péntekre tervezett, újfehértói fóruma, de később törölték a listáról.

Kósa szereplése eltűnt a listáról.

Pedig Simon Miklós, a helyi fideszes jelölt már azt is elintézte, hogy a Újfehértói Hirdetőben reklámozzák Kósa fórumát. 

Egyébként azóta Simon a miniszter helyére leigazolta Soltész Miklós államtitkárt, de a fideszes táblázatba ez mégsem fért fel. Kósa városában pedig a Fidesz csak meghívott párttagokat engedett be a lakossági fórumára, ahol Kövér László migránsozott. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt