Most akkor kokain esett ki a szlovák miniszterelnök zsebéből vagy nem?

drog
2018 március 23., 14:19

Csütörtök óta találgatják Szlovákiában, hogy vajon mi volt abban a kis zacskóban, ami egy sajtótájékoztató előtt esett ki Peter Pellegrini zsebéből. A Ficót váltó kormányfő az újságírókra várakozott, és valamit meg akart mutatni egyik tanácsadójának a telefonján, amikor a készülékkel együtt egy kis fehér csomagot is kirántott, amit aztán ijesztő gyorsasággal markolt fel az asztalról. A mozdulatsort a Pellegrini mellett ülő Bugár Béla elképedt arckifejezése követte, aztán picit úgy is maradt.

link Forrás

Pellegrini végül csütörtökön este próbálta tisztázni magát, a Facebookra posztolt egy videót, melyben arról beszél, mindig hord magánál egy-egy csomag fogpiszkálót.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.