Most akkor kokain esett ki a szlovák miniszterelnök zsebéből vagy nem?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök óta találgatják Szlovákiában, hogy vajon mi volt abban a kis zacskóban, ami egy sajtótájékoztató előtt esett ki Peter Pellegrini zsebéből. A Ficót váltó kormányfő az újságírókra várakozott, és valamit meg akart mutatni egyik tanácsadójának a telefonján, amikor a készülékkel együtt egy kis fehér csomagot is kirántott, amit aztán ijesztő gyorsasággal markolt fel az asztalról. A mozdulatsort a Pellegrini mellett ülő Bugár Béla elképedt arckifejezése követte, aztán picit úgy is maradt.

Pellegrini végül csütörtökön este próbálta tisztázni magát, a Facebookra posztolt egy videót, melyben arról beszél, mindig hord magánál egy-egy csomag fogpiszkálót.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.