Most akkor kokain esett ki a szlovák miniszterelnök zsebéből vagy nem?

Csütörtök óta találgatják Szlovákiában, hogy vajon mi volt abban a kis zacskóban, ami egy sajtótájékoztató előtt esett ki Peter Pellegrini zsebéből. A Ficót váltó kormányfő az újságírókra várakozott, és valamit meg akart mutatni egyik tanácsadójának a telefonján, amikor a készülékkel együtt egy kis fehér csomagot is kirántott, amit aztán ijesztő gyorsasággal markolt fel az asztalról. A mozdulatsort a Pellegrini mellett ülő Bugár Béla elképedt arckifejezése követte, aztán picit úgy is maradt.

Pellegrini végül csütörtökön este próbálta tisztázni magát, a Facebookra posztolt egy videót, melyben arról beszél, mindig hord magánál egy-egy csomag fogpiszkálót.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.