Usain Bolt kötényt osztott ki és gólt fejelt a Dortmund edzésén

futball
2018 március 23., 13:19
comments 31

A nyolcszoros olimpiai bajnok futó, Usain Bolt visszavonulása után célzott már arra, hogy kipróbálná magát focistaként. Ha szerződést nem is kapott, de egy edzés összejött neki a Borussia Dortmundnál a közös sportszermárkának köszönhetően. 

A 195 centis Bolt volt a legmagasabb a pályán, könnyedén játszott, egy kötényt is kiosztott, bár előtte hosszan vette át a labdát, aztán el is vesztette azt.

link Forrás

És fejelt egy kifogástalan gólt is.

link Forrás

A labdakezelése azért nem kifogástalan, egy helyzetet elrontott azzal, hogy nem tudta lekezelni a labdát, de aztán volt egy látványos emelése:

link Forrás

A végén magabiztosan berúgta a 11-est. 

link Forrás

A Dortmund játékosa biztosan nem lesz, a Puskás Akadémia kispadjára odaférne. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.