Egyre keményebb a kampány: Caramel együtt zenélt a fideszes jelölttel Erzsébetvárosban

zene
2018 március 24., 16:47
comments 182

Nem könnyű kampányidőszakban rendes billentyűst találni, főleg ha valaki pont az Erzsébetvárosban lép fel, ahol már tej és a tojás után már a kutyaszaros zacskók kiosztását is a fideszes jelölt vállalta magára. Szombaton Caramel is azt látta a legjobbnak, ha Bajkai István kíséretére énekel.

link Forrás

Bajkai István régi ismerőse Orbán Viktornak. Ott volt már a Fidesz alapításnál, később pedig az általa vezetett SBGK Ügyvédi Iroda képviselte Orbán Viktort, Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt is fontos jogi ügyekben, sajtóperekben is. Ha az ellenzéknek nem sikerül megegyznie az 5. számú egyéni választókerületben, akkor még a parlamentbe is bezongorázhatja magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.