Illegálisan tartott fegyvereket foglalt le a TEK

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége péntek hajnalban két szentegáti háznál elfogott egy 47 éves helyi férfit és egy szintén helyi, 31 éves nőt.

A Szigetvári Rendőrkapitányság nyomozói a két ingatlanban házkutatást tartottak, és egy távcsöves puskát, hangtompítót, több kézifegyvert vagy annak utánzatát meg lőszereket foglaltak le. Ezekre engedéllyel nem rendelkeztek. Az elfogott férfi és nő a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.