A jobbikos jelölt támogatására buzdít a hódmezővásárhelyi LMP-s is Lázár János ellenében

2018 március 25., vasárnap 11:27
116
A jobbikos Kiss Attila és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester Fotó: Kiss Attila FB

Az LMP hódmezővásárhelyi képviselőjelöltje nem lép vissza, de mégis arra kéri választóit, hogy a legesélyesebb egyéni jelöltet, a jobbikos Kiss Attilát támogassák a választókerületben. Pongrácz Gergely azért nem akar formálisan is visszalépni, mert „azok a választóink, akik nem szeretnék megosztani a szavazataikat, vélhetően otthon maradnának, ezzel is csökkentve az ellenzék esélyeit”, ezzel együtt támogatja a szavazatok megosztását, a taktikai szavazást: 

Csütörtökön Márki-Zay Péter polgármester már közösen tartott lakossági fórumot Kiss Attilával, nagyon úgy fest, hogy ő is a jobbikost látná legszívesebben a parlamentben a helyi jelöltek közül. 

A Fidesz ugyanitt, a Csongrád megyed 4. számú választókerületben csúcsminiszterét, Lázár Jánost indítja. Nagyon nem mindegy, hogy hova szavaznak az LMP-sek, a taktikaiszavazas.hu szerint legalábbis a helyi Jobbik és Fidesz között csak néhány százalék a különbség a kormánypártok javára, de átszavazással kiélezett lehet a küzdelem.  (Hír TV)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt