A Momentum visszalép Szabó Szabolcs javára

"Csepelnek az az érdeke, hogy ne Németh Szilárd képviselje a Parlamentbe, (..) ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépek Szabó Szabolcs javára," mondta a Momentum helyi jelöltje, Dukán András Ferenc a párt vasárnapi választmányi ülésén újságíróknak. Hozzátette: ez egy válaszgesztus az Együtt vezetőjének, Juhász Péternek szombati visszalépésére.

A Közös Ország Mozgalom által publikált felmérés szerint a fideszes Németh Szilárd csak ellenzéki összefogással győzhető le a választókerületben. Konklúzióként megállapították, hogy 

„habár magasabb elsődleges szavazataránya miatt a szocialista Bangóné tűnik a legesélyesebb baloldali jelöltnek, ám Szabó Szabolcs nagyobb arányban képes integrálni az ellenzéki szavazókat a szocialisták jelöltjénél."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.