A Momentum visszalép Szabó Szabolcs javára

"Csepelnek az az érdeke, hogy ne Németh Szilárd képviselje a Parlamentbe, (..) ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépek Szabó Szabolcs javára," mondta a Momentum helyi jelöltje, Dukán András Ferenc a párt vasárnapi választmányi ülésén újságíróknak. Hozzátette: ez egy válaszgesztus az Együtt vezetőjének, Juhász Péternek szombati visszalépésére.

A Közös Ország Mozgalom által publikált felmérés szerint a fideszes Németh Szilárd csak ellenzéki összefogással győzhető le a választókerületben. Konklúzióként megállapították, hogy 

„habár magasabb elsődleges szavazataránya miatt a szocialista Bangóné tűnik a legesélyesebb baloldali jelöltnek, ám Szabó Szabolcs nagyobb arányban képes integrálni az ellenzéki szavazókat a szocialisták jelöltjénél."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.