A Momentum visszalép Szabó Szabolcs javára

"Csepelnek az az érdeke, hogy ne Németh Szilárd képviselje a Parlamentbe, (..) ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépek Szabó Szabolcs javára," mondta a Momentum helyi jelöltje, Dukán András Ferenc a párt vasárnapi választmányi ülésén újságíróknak. Hozzátette: ez egy válaszgesztus az Együtt vezetőjének, Juhász Péternek szombati visszalépésére.

A Közös Ország Mozgalom által publikált felmérés szerint a fideszes Németh Szilárd csak ellenzéki összefogással győzhető le a választókerületben. Konklúzióként megállapították, hogy 

„habár magasabb elsődleges szavazataránya miatt a szocialista Bangóné tűnik a legesélyesebb baloldali jelöltnek, ám Szabó Szabolcs nagyobb arányban képes integrálni az ellenzéki szavazókat a szocialisták jelöltjénél."

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.