Alföldi: Az biztos, hogy nem az a válaszom, hogy pusztuljon innen mindegyik, mert mindegyik terrorista, és betegséget terjeszt

Szombat este Zalaszentgróton tartották azt a beszélgetést, ami azért jött csak létre, mert Alföldi Róbert zalaegerszeri meghívását egyszerűen letiltotta Vigh Zoltán fideszes képviselő. Az esten részt vett a 444.hu stábja is, meg is írtunk jónéhány dolgot az elhangzottakból, köztük azt, a rendező indulatos lesz a gondolattól, hogy tinédzsereket büntetnek meg, csak mert ki merik nyitni a szájukat. 

A beszélgetésen nem forgathattunk, de most felkerült Alföldi Róbert hivatalos oldalára egy tízperces videó, mely főleg a rendező színházi tevékenységét, és annak közéleti párhuzamait érinti. Ibsen Kísértetek című darabjában Alföldi szerint nagyon fontos kérdés, hogy vajon megúszható-e, hogy a kísérteteinkkel, a bűneinkkel, a hibáinkkal, a fájdalmainkkal, a gonoszságainkkal, a rossz cselekedeteinkkel való szembenézés megúszható-e? Eltemethető-e a múlt? Szó esik a Futótűzről is, mely azt a kérdést teszi fel, vajon azok az emberek, akik menekülésre kényszerülnek, valóban terroristák-e? Valóban csak tömegként definiálhatók?

A többi a videóban.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.