Az év ajánlata: edzőmeccsre és pörköltözni hívja a válogatottat a megyei negyedosztályú Öttömös SE

foci
2018 március 25., 11:45
comments 210
photo_camera Fotó: Öttömös SE FB

Kitűnő szakmai ajánlat futott be szombaton a Kazahsztán ellen derekasan helytálló magyar válogatott telki edzőtáborába: a Csongrád megyei negyedosztályban vitézkedő Öttömös csapata ajánlott fel egy felészülési összecsapást a nemzeti tizeneggyel. A csapat nyílt levélben üzent a válogatottnak, hogy állnak rendelkezésre, ha esetleg gyakorolni támadna kedvük. Az ajánlólevél tökéletesre sikerült:

„Csapatunk a megye IV. osztályú bajnokság első helyezettje, ezzel együtt a legtöbb gólt szerző egyesülete. Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják, míg öttömösi csapatunk a magasabb osztályba feljutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását”.

Az öttömösiek a helyszínt is biztosítják, sőt: „a meccs utáni megfelelő energia fel- és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak”.

A válogatott kedden Skócia ellen játszik barátságos mérkőzést, feltehetően csak azt követően reagálnak a megkeresésre.

(24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt