Gyurcsány kitakart arcú fideszes kolozsváriakkal mozgósítja a szavazóit

POLITIKA
2018 március 25., 18:44
comments 905
Gyurcsány Ferenc Bánk nagyáriáját (hazám, hazám...) adja elő Erkel ferenc Bánk Bán című operájából-
photo_camera Gyurcsány Ferenc Bánk nagyáriáját (hazám, hazám...) adja elő Erkel ferenc Bánk Bán című operájából- Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Ukránellenes hecckampány után most az erdélyi magyaroknak ment neki a Facebookon a Demokratikus Koalíció elnöke, aki most azzal próbál szavazatokat szerezni magának, hogy Kolozsváron mennyi fideszes van, és ők milyen jó véleménnyel vannak Orbán Viktor politikájáról.

A koncepció az akarna lenni, hogy nem magyar adófizetők is döntenek majd április 8-án a magyar adófizetők által fenntartott országról, ezért a DK-s választók háborodjanak fel, gyűlölgessék a határon túliakat, és ha másért nem, legalább emiatt menjenek el szavazni. Mert hogy egyébként a DK az egyetlen párt, amely vállalatna visszavenné a határon túliak szavazati jogát. 

Az egy dolog hogy mennyire ízléstelen az egész ötlet, és milyen igénytelen a megvalósítás, de ráadásul az egésznek a drámai aláfestő zenével, a drámainak szánt gagyi vágásokkal, és a torzított kép és hanghatásokkal pont olyan viszolyogtató hangulata van, mint az orosz mintára készülő kormányzati kamuvideóknak a migránsbűnőzésről. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.