Hetek óta kézben cipelik a betegeket a János Kórházban, mert elromlott az egyik lift

Egészségügy
2018 március 25., 03:24

Elromlott a János Kórház belgyógyászati osztályának egyetlen liftje, hetek óta kézben cipelik a vizsgálatokra a betegeket, számolt be az ATV Híradója szombat este. A rejtett kamerás felvételekből tudni: a lift másfél hónapja romlott el, nem tudják mikor fog újra működni. Az ATV-nek egy hozzátartozó elmondta, hogy

beteg édesanyja napok óta nem jut el a használhatatlan lift miatt az ultrahangra. Már ott tartanak, hogy maguk szereznek egy szakembert a javításra.

Az ott dolgozó beteghordók azt mondták, hogy előfordult, hogy egy 120 kilós beteget vittek fel kézben. A csatorna megkeresésére a kórház azt válaszolta, hogy

"megrendelték a lift megjavításához szükséges alkatrészt, de a betegellátás zavartalan és folyamatos."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.