Nem tárgyal visszalépésről a DK és a Jobbik, viheti Hoppál a pécsi körzetet

Ha nem működik együtt az ellenzék, simán nyeri Hoppál Péter államtitkár a Baranya 2-es választókörzetet, derült ki pénteken a Közös Ország Mozgalom által publikált közvélemény-kutatási adatokból. A számok láttán egyeztetésre hívta az ellenzéki képviselőjelölteket az Együtt helyi indulója, Berkecz Balázs. Bár elsőre pozitívan álltak a tárgyaláshoz, a nap végére kiderült, hogy

sem a jobbikos Gyimesi Gábor, sem a DK-s Nagy Ferenc nem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni, és egyeztetni a visszalépésekről, koordinált indulásról. 

Berkecz blogjában azt írta: "az, hogy még beszélni sem hajlandók egymással a visszalépésekről egyes ellenzéki szereplők, hogy nem képesek semmilyen, a választók felé tett gesztusra az egyes pártok, sok mindent elmond. Pláne annak tudatában, hogy 

a telefonos beszélgetésekben egyetértett velem mindenki abban, ha itt történne előrelépés, annak üzenetértéke és érdemi hatása lenne az egész országra."

Berkecz hozzátette: "Kompromisszumokra van szükség. Nem elég kompromisszumkésznek látszani, kompromisszumkésznek is kell lenni."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.