Nem tárgyal visszalépésről a DK és a Jobbik, viheti Hoppál a pécsi körzetet

2018 március 25., vasárnap 7:40
339

Ha nem működik együtt az ellenzék, simán nyeri Hoppál Péter államtitkár a Baranya 2-es választókörzetet, derült ki pénteken a Közös Ország Mozgalom által publikált közvélemény-kutatási adatokból. A számok láttán egyeztetésre hívta az ellenzéki képviselőjelölteket az Együtt helyi indulója, Berkecz Balázs. Bár elsőre pozitívan álltak a tárgyaláshoz, a nap végére kiderült, hogy

sem a jobbikos Gyimesi Gábor, sem a DK-s Nagy Ferenc nem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni, és egyeztetni a visszalépésekről, koordinált indulásról. 

Berkecz blogjában azt írta: "az, hogy még beszélni sem hajlandók egymással a visszalépésekről egyes ellenzéki szereplők, hogy nem képesek semmilyen, a választók felé tett gesztusra az egyes pártok, sok mindent elmond. Pláne annak tudatában, hogy 

a telefonos beszélgetésekben egyetértett velem mindenki abban, ha itt történne előrelépés, annak üzenetértéke és érdemi hatása lenne az egész országra."

Berkecz hozzátette: "Kompromisszumokra van szükség. Nem elég kompromisszumkésznek látszani, kompromisszumkésznek is kell lenni."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt