Orosz Mihály Zoltán összetört: "Érpatakot, mint világítótornyot, ma ledöntötték"

2018 március 25., vasárnap 19:30
278

Érpatak vasárnap leváltott polgármestere a Facebookon elismerte vereségét. Persze nem nagyon tehetett mást: közel harmadannyi szavazatot kapott csak, mint független kihívója, Nagy Imre Attiláné. Orosz Mihály Zoltán láthatóan összetörve értékelte a választás eredményét: 

„Ebben a mai csatában Érpatak elesett, Érpatakot, mint világítótornyot, ma ledöntötték”

- mondta, és azzal folytatta: „bízunk benne, hogy azok, aki ma megszervezték ezt az akciót, azok majd romboláson kívül meg fogják majd tudni mutatni, hogyan tudják Érpatakot építeni is.”

Némi zavaros politikai maffiázáson és összeesküvés-elméletre emlékeztető hadováláson túl Orosz egyébként tisztességesen elismerte a vereséget. 

„Mindent megtettünk erőnkhöz mérten, maximálisat teljesítettük, ha ez nem volt elég a többségnek, ezt tudomásul vesszük, és bízunk benne, hogy akik korábban szakadékba rántották Érpatakot, most megmutatják, hogyan kell újra felemelni” - mondta, még sok sikert is kívánt az utódjának, sőt, segítséget is ajánlott. 

Orosz mondjuk rászorulhat a jóindulatára az új városvezetésnek: a város számos kiadással nem tudott tételesen elszámolni az elmúlt években, ezért is oszlatta fel magát a képviselő-testület decemberben. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt