Tasó László kopaszokkal dobatta ki a Hír TV stábját egy lakossági fórumról

A tízezer főnél kevesebb lakosú települések fejlesztéséért felelős államtitkár Nyíracsádon tartott volna nyilvános lakossági fórumot, amikor kiderült, hogy a Hír TV-t érdekli az esemény, így az esemény végül mégsem lett nyilvános. A tévé stábja állításuk szerint rendőrt is hívott, de Tasó így is kidobatta a rendezvényről a riportert és az operatőrt. Egyes felszereléseket állítólag saját kezűleg vitt ki a teremből, a kamera kipaterolásában viszont már a Blue Team Security segédkezett, épp úgy mint legutóbb egy másik államtitkár, Szabó „Belize” Zsolt nyilvános fórumán. Részlet a „párbeszédből”:

– Csináljanak rendet, vigyük innen.
– Ne nyúljon hozzá.
– Segítünk kivinni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.