Tasó László kopaszokkal dobatta ki a Hír TV stábját egy lakossági fórumról

POLITIKA
2018 március 25., 20:14
comments 230

A tízezer főnél kevesebb lakosú települések fejlesztéséért felelős államtitkár Nyíracsádon tartott volna nyilvános lakossági fórumot, amikor kiderült, hogy a Hír TV-t érdekli az esemény, így az esemény végül mégsem lett nyilvános. A tévé stábja állításuk szerint rendőrt is hívott, de Tasó így is kidobatta a rendezvényről a riportert és az operatőrt. Egyes felszereléseket állítólag saját kezűleg vitt ki a teremből, a kamera kipaterolásában viszont már a Blue Team Security segédkezett, épp úgy mint legutóbb egy másik államtitkár, Szabó „Belize” Zsolt nyilvános fórumán. Részlet a „párbeszédből”:

– Csináljanak rendet, vigyük innen.
– Ne nyúljon hozzá.
– Segítünk kivinni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt