Kidobóemberek zárták ki a sajtót az offshore-ügybe keveredett fideszes fórumáról

Szabó Zsolt fideszes képviselő tartott nyilvános fórumot pénteken Vámospércsen - róla írta meg a Magyar Nemzet, hogy több mint egymilliárd forintot parkoltat a belize-i cége számláján. (Szabó ezt tagadja.)

A 24.hu stábja a nyilvános eseménynek meghirdetett fórumra ment volna be, de kidobóemberek állták útjukat.

Közölték, ez egy támogatói rendezvény, ezért nem lehet bemenni engedély nélkül. A riporter kérdésére, hogy kik ők, azt mondták, hogy 

emberek, 

de arra nem adtak választ, hogy 

emberek 

milyen alapon tiltják meg egy újságírónak, hogy bemenjen egy közintézményben tartott politikai eseményre. Amikor pedig a riporter be akart volna menni, azt egyértelműen, fizikailag megakadályozták. A lap szerint Szabó Zsolt a fórum után a hátsó kijáraton távozott.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.