Kidobóemberek zárták ki a sajtót az offshore-ügybe keveredett fideszes fórumáról

bűnügy
2018 március 24., 08:48
comments 458

Szabó Zsolt fideszes képviselő tartott nyilvános fórumot pénteken Vámospércsen - róla írta meg a Magyar Nemzet, hogy több mint egymilliárd forintot parkoltat a belize-i cége számláján. (Szabó ezt tagadja.)

link Forrás

A 24.hu stábja a nyilvános eseménynek meghirdetett fórumra ment volna be, de kidobóemberek állták útjukat.

Közölték, ez egy támogatói rendezvény, ezért nem lehet bemenni engedély nélkül. A riporter kérdésére, hogy kik ők, azt mondták, hogy 

emberek, 

de arra nem adtak választ, hogy 

emberek 

milyen alapon tiltják meg egy újságírónak, hogy bemenjen egy közintézményben tartott politikai eseményre. Amikor pedig a riporter be akart volna menni, azt egyértelműen, fizikailag megakadályozták. A lap szerint Szabó Zsolt a fórum után a hátsó kijáraton távozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.