Végül csak fellőtte magát a gőzmeghajtású rakétával a laposföld-hívő Mad Mike Hughes

külföld
2018 március 25., 08:16
comments 245

Novemberben el kellett halasztani a kilövést, mert lerobbant a rakéta kilövőállásának használt lakókocsi már a sufnirakéta-készítő Mad Mark Hughes háza előtt, és kiderült, hogy engedélye sincs annak bizonyítására, hogy a Föld lapos.

photo_camera Fotó: Mad Mike Hughes/Facebook

De most megcsinálta. Mármint a kilövést, az még egy kicsit várat magára, hogy kiderüljön, a Föld lapos. A Mojave-sivatagban Mad Mike Hughes 571 és fél méter magasra jutott, ekkor a sebesség 563,27 km/óra lehetett, aztán kinyitotta az ejtőernyőjét.

link Forrás

Az AP-nek azt nyilatkozta, hogy a háta fáj, de jól érzi magát és megkönnyebbült, mert unta már, hogy azt állították, nem tud összerakni egy működőképes rakétát.

"Megembereltem magam és megcsináltam"

- mondta.

A 61 éves gépkocsivezető korábban azt is elismerte, hogy természetesen fél a haláltól, és tudja, hogy a küldetés veszélyes, de hát valahogy mindenki meghal egyszer ezen a bolygón.

Mike Hughes rakétája
photo_camera Mike Hughes novemberi rakétája Fotó: Mad Mike Hughes

Nem ez volt az első kísérlete, 2014-ben már a levegőbe emelkedett egy saját készítésű rakétával, amivel meg is tett néhány száz métert, aztán lezuhant. Két hétig ápolták utána. Ekkor még egyáltalán nem volt laposföld-hívő, csak azt akarta bebizonyítani, hogy nemcsak a milliárdosok, az Elon Muskok építethetnek rakétákat. De mivel ehhez is kellett pénz, így a laposhívők táborát találta meg, akik beszálltak a költségekbe, hogy fentről készült független fotókkal bizonyítsák az igazukat. (AP/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.