450 milliós agrártámogatást vett fel egy év alatt Kósa államtitkárának felesége

Kósa Lajos egyik államtitkára, Horváth István nemcsak azért áldhatja a szerencséjét, hogy Kósa Lajos államtitkárává húzta őt fel az élet, hanem azért is, mert a felesége az agrártámogatás-igénylés Lionel Messije. Nestorovic Anica csak 2017-ben 450 millió forintnyi támogatást vett fel, és ezzel nagyságrendeket ver az egész országos mezőnyre. Összehasonlításképp: a 2016-os rekorder még 23,7 millió forint támogatással végzett az élen.

Az államtitkár horvátországi születésű, de szerb-magyar származású neje néhány éve még angolt tanított a nagydorogi általános iskolában, aztán 2011-ben megalapította Bikácsi Agrár Kft. nevű cégét, amivel az első évben még 4,7 milliós veszteséget termelt, majd 2014-ben néhány tízezres pluszba fordult a cég, a 2016-os beszámolóban pedig már 424 milliós eszközállomány szerepel.

Erre jött még rá a 2017-en elnyert 450 milliós, jórészt EU-s támogatás.

A második legtöbb agrártámogatást 2017-ben Bánki Erik felesége, Bánki Ágnes vette fel, 41,8 millió forintot. (hvg.hu via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.