Egy brit anya nem bírta elviselni, hogy elvehetik tőle a gyerekét, ezért inkább megfojtotta

külföld
2018 március 26., 19:47
comments 135

A 44 éves Lesley Speed életfogytig tartó börtönt kaphat, miután tavaly szeptemberben egy párnával és egy sállal megfojtotta a hétéves kisfiát, Archie-t. A nő épp a gyermekelhelyezési tárgyalás napján ölte meg a fiút. A hatóságok megtaláltak a nő leveleit, amelyben azt írta, inkább látja holtan a fiát, minthogy az apjához kerüljön.

„Remélem, ez a fájdalom az utolsó leheletedig veled marad” - írta a férfinak.

A nő tagadta a gyilkosságot, a bíróság azonban bűnösnek találta. Azt, hogy hány évre ítélik, csak később hirdetik ki. Speed kiabálva fogadta az ítéletet, azt mondta, “soha semmi nem tudna rávenni arra, hogy eltávolítsam őt ebből a világból” (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.