Egy brit anya nem bírta elviselni, hogy elvehetik tőle a gyerekét, ezért inkább megfojtotta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 44 éves Lesley Speed életfogytig tartó börtönt kaphat, miután tavaly szeptemberben egy párnával és egy sállal megfojtotta a hétéves kisfiát, Archie-t. A nő épp a gyermekelhelyezési tárgyalás napján ölte meg a fiút. A hatóságok megtaláltak a nő leveleit, amelyben azt írta, inkább látja holtan a fiát, minthogy az apjához kerüljön.

„Remélem, ez a fájdalom az utolsó leheletedig veled marad” - írta a férfinak.

A nő tagadta a gyilkosságot, a bíróság azonban bűnösnek találta. Azt, hogy hány évre ítélik, csak később hirdetik ki. Speed kiabálva fogadta az ítéletet, azt mondta, “soha semmi nem tudna rávenni arra, hogy eltávolítsam őt ebből a világból” (Mirror)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.