Mészáros Lőrinc beszállna Keszthelyi Erik alkuszbirodalmába

A Gazdasági Versenyhivatal honlapja szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és lánya beszállnak Keszthelyi Erik biztosítási alkuszcégeibe, azaz Keszthelyivel együtt szereznek irányítást Keszthelyi cégeiben. Az állami cégek biztosítási kiszolgálására szakosodott cégcsoport jelenleg csak Keszthelyi közvetett tulajdonában áll.

A GVH-nak még jóvá kell hagynia a tranzakciót, egyelőre annyi történt, hogy a felek jelezték a hivatal felé az üzletkötési szándékukat.

Keszthelyi Erik bámulatos felemelkedéséről a 444 számolt be részletesen még tavaly, ebben a cikkben. (G7)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.