Mészáros Lőrinc beszállna Keszthelyi Erik alkuszbirodalmába

A Gazdasági Versenyhivatal honlapja szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és lánya beszállnak Keszthelyi Erik biztosítási alkuszcégeibe, azaz Keszthelyivel együtt szereznek irányítást Keszthelyi cégeiben. Az állami cégek biztosítási kiszolgálására szakosodott cégcsoport jelenleg csak Keszthelyi közvetett tulajdonában áll.

A GVH-nak még jóvá kell hagynia a tranzakciót, egyelőre annyi történt, hogy a felek jelezték a hivatal felé az üzletkötési szándékukat.

Keszthelyi Erik bámulatos felemelkedéséről a 444 számolt be részletesen még tavaly, ebben a cikkben. (G7)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.