A józsefvárosi választási bizottság szerint rendben van, hogy az önkormányzati lapban 20 oldalon 25-ször szerepel Kocsis Máté

A Momentum Mozgalom közölte, hogy fellebbez a józsefvárosi választási bizottság döntése ellen.

A bizottság ugyanis rendben találta, hogy a Józsefvárosi Újság 20 oldalon 25-ször szerepeltette Kocsis Mátét, és 10 fényképet is közölt róla, miközben ellenzéki politikusokról egy szó sem esett az önkormányzati lapban, csak Orbán Viktor szerepelt benne.

A Momentum szerint a kifogásnak már így is van hatása, hiszen a lap keddi számában már csak 4-szer szerepelt a fideszes Kocsis Máté neve, és az 5. oldalon egy féloldalas cikkben beszámolnak az ellenzéki jelöltekről is.

„Természetesen a korábbi lapszámot is figyelembe véve, ez még mindig kirívóan aránytalan, így a Momentum a fellebbezésében azt kéri a Nemzeti Választási Bizottságtól, hogy bírságolják meg a lapot és a következő lapszámban kötelezően jelenjen meg, hogy a Józsefvárosi Újság megsértette a törvényt”

– írja a párt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.