A józsefvárosi választási bizottság szerint rendben van, hogy az önkormányzati lapban 20 oldalon 25-ször szerepel Kocsis Máté

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

A Momentum Mozgalom közölte, hogy fellebbez a józsefvárosi választási bizottság döntése ellen.

A bizottság ugyanis rendben találta, hogy a Józsefvárosi Újság 20 oldalon 25-ször szerepeltette Kocsis Mátét, és 10 fényképet is közölt róla, miközben ellenzéki politikusokról egy szó sem esett az önkormányzati lapban, csak Orbán Viktor szerepelt benne.

A Momentum szerint a kifogásnak már így is van hatása, hiszen a lap keddi számában már csak 4-szer szerepelt a fideszes Kocsis Máté neve, és az 5. oldalon egy féloldalas cikkben beszámolnak az ellenzéki jelöltekről is.

„Természetesen a korábbi lapszámot is figyelembe véve, ez még mindig kirívóan aránytalan, így a Momentum a fellebbezésében azt kéri a Nemzeti Választási Bizottságtól, hogy bírságolják meg a lapot és a következő lapszámban kötelezően jelenjen meg, hogy a Józsefvárosi Újság megsértette a törvényt”

– írja a párt.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.