Elvesztette az állását a portás, aki szolgálatban volt akkor, amikor Kósa Lajos szolgálati autóját előremenekülés közben meghúzta a sofőr

Tbg
politika
2018 március 27., 19:50
comments 339

Már nem a pécsi Városháza alkalmazottja a 73 éves Molnár József, írja a Blikk.

Molnár József nevét eddig nem ismerte az ország, honnan is ismerhette: a 73 éves férfi mindössze három hete dolgozott portásként a Városházán, ám már nem ott dolgozik.

Mint a Blikk beszámolójából kiderül, Molnáron verték el a port, amiért Kósa Lajos szolgálati autója nem tudott beállni a pécsi Városháza udvarára. Persze Kósa mehetett volna gyalog is, de nem akart kiszállni, mert több újságíró várta, hogy választ kapjanak az 1300 milliárd forintot pénzkezelési ügy máig feltáratlan részleteire.

Molnár József sárgával jelölve azután, hogy dobott egy sárgát. Itt már mindegy volt, az állásának lőttek.
photo_camera Molnár József sárgával jelölve azután, hogy dobott egy sárgát. Itt már mindegy volt, az állásának lőttek.

Molnár a Blikknek elmondta, Kósát 10-re várták, de csak negyed 12-kor bukkant fel, pont akkor, amikor Molnár úr elhagyta posztját, és felkereste a mellékhelyiséget. 

Ez azért volt baj, mert a Városháza elé parkolhatott egy furgon, ami megnehezítette a beállást az udvarra. Mint ismert, Kósa sofőrje első próbálkozáskor odaverte a szolgálati jármű hátsó küszöbét a történelmi kövekhez:

link Forrás

Erről a furgonról van szó:

Második próbálkozásra azért sikerülhetett a manőver, mert a furgon elállt onnan, és Kósa sofőrje egy ipszilonmanőverrel be tudta tenni a járművet az udvarba, így Kósa megúszta az újságírók kérdéseit.

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.