Elvesztette az állását a portás, aki szolgálatban volt akkor, amikor Kósa Lajos szolgálati autóját előremenekülés közben meghúzta a sofőr

politika
2018 március 27., 19:50
comments 341

Már nem a pécsi Városháza alkalmazottja a 73 éves Molnár József, írja a Blikk.

Molnár József nevét eddig nem ismerte az ország, honnan is ismerhette: a 73 éves férfi mindössze három hete dolgozott portásként a Városházán, ám már nem ott dolgozik.

Mint a Blikk beszámolójából kiderül, Molnáron verték el a port, amiért Kósa Lajos szolgálati autója nem tudott beállni a pécsi Városháza udvarára. Persze Kósa mehetett volna gyalog is, de nem akart kiszállni, mert több újságíró várta, hogy választ kapjanak az 1300 milliárd forintot pénzkezelési ügy máig feltáratlan részleteire.

photo_camera Molnár József sárgával jelölve azután, hogy dobott egy sárgát. Itt már mindegy volt, az állásának lőttek.

Molnár a Blikknek elmondta, Kósát 10-re várták, de csak negyed 12-kor bukkant fel, pont akkor, amikor Molnár úr elhagyta posztját, és felkereste a mellékhelyiséget. 

Ez azért volt baj, mert a Városháza elé parkolhatott egy furgon, ami megnehezítette a beállást az udvarra. Mint ismert, Kósa sofőrje első próbálkozáskor odaverte a szolgálati jármű hátsó küszöbét a történelmi kövekhez:

link Forrás

Erről a furgonról van szó:

Második próbálkozásra azért sikerülhetett a manőver, mert a furgon elállt onnan, és Kósa sofőrje egy ipszilonmanőverrel be tudta tenni a járművet az udvarba, így Kósa megúszta az újságírók kérdéseit.

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.