Fizetéscsökkentéssel büntetik a tulajok a Veszprém kézilabdázóit

sport
2018 március 27., 11:20
comments 42

Az Index ír arról, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapatát működtető Veszprém Handball Team Zrt. és tulajdonosai közleményt adtak ki arról, hogy elfogadhatatlannak tartják a csapat ebben az idényben több meccsen elért eredményeit, illetve elsősorban az azokon nyújtott teljesítményt és mutatott hozzáállást.

Mint a cikk felidézi, a Veszprém március 10-én egy góllal kikapott hazai pályán a Szegedtől a bajnokságban, majd a viszonylag ismeretlen dán Skjern verte meg a Bajnokok ligájában a magyar csapatot, így már ahhoz is bravúr kell, hogy szombat este a legjobb nyolc közé jusson a csapat.

Mint a közleményben írják, a klub és a Zrt. keddi döntése értelmében a magyar bajnokság befejezéséig felfüggesztette a Telekom Veszprém első csapatának, valamint edzői stábjának a minimál béren felüli fizetések folyósítását. A klub és a Zrt. a csapatnak a soron következő mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján dönt ez ügyben véglegesen. A cikk megjegyzi, hogy ez vélhetően nem az országos minimálbért jelenti, hanem a csapat alapbérét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt