Fizetéscsökkentéssel büntetik a tulajok a Veszprém kézilabdázóit

Az Index ír arról, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapatát működtető Veszprém Handball Team Zrt. és tulajdonosai közleményt adtak ki arról, hogy elfogadhatatlannak tartják a csapat ebben az idényben több meccsen elért eredményeit, illetve elsősorban az azokon nyújtott teljesítményt és mutatott hozzáállást. 

Mint a cikk felidézi, a Veszprém március 10-én egy góllal kikapott hazai pályán a Szegedtől a bajnokságban, majd a viszonylag ismeretlen dán Skjern verte meg a Bajnokok ligájában a magyar csapatot, így már ahhoz is bravúr kell, hogy szombat este a legjobb nyolc közé jusson a csapat. 

Mint a közleményben írják, a klub és a Zrt. keddi döntése értelmében a magyar bajnokság befejezéséig felfüggesztette a Telekom Veszprém első csapatának, valamint edzői stábjának a minimál béren felüli fizetések folyósítását. A klub és a Zrt. a csapatnak a soron következő mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján dönt ez ügyben véglegesen. A cikk megjegyzi, hogy ez vélhetően nem az országos minimálbért jelenti, hanem a csapat alapbérét. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.