Hatot rúgott Spanyolország Argentínának

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megalázó verést mért Spanyolország a Messi nélkül felálló Argentínára Madridban. Az első félidő még csak 2-1 volt, a vége 6-1-es gála lett. 

Messi a lelátóról nézte a meccset, az utolsó negyedórát már onnan sem.

A braziloknak jobban ment, Berlinben győzték le az éppen Braziliában világbajnoki címet nyerő Németországot. Az egyetlen gólt Gabriel Jesus szerezte.

Az angolok 1-1-et játszottak Olaszországgal. Vardy vezető góljára egy olyan 11-essel válaszoltak az olaszok, amit videózás után fújt be a bíró. 

A vébé házigazda oroszokat a franciák verték 3-1-re.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.