Olyan hosszú sor kígyózott a belvárosi fideszes ételosztáson, amivel már kampányolni lehetne a kormány ellen

POLITIKA
2018 március 27., 19:32
comments 250

Bajkai István, Erzsébet- és Terézváros fideszes országgyűlési képviselője, az Orbán család ügyvédje leginkább arról híresült el, hogy a szavazatokért cserébe igyekszik feltölteni a helyiek hűtőjét. Osztott már tejet, tojást, most ingyensonkát. Ezúttal a kerület nevében (Erzsébetváros alpolgármestere), de természetesen személyesen. 

És itt jön a nagy kérdés. A szocialisták elmúlt nyolc éve után elmúlt nyolc évben, miközben Magyarország fejlődött és fejlődik, mekkora érdeklődést kellene mutatni az ingyensonka iránt. 

Bajkaiék megoldása: nagyon sok embernek tett jót a képviselő úr. Ami -azoknak, akik nem ismerik a képviselő úr nagy szívét - tekintélyes sornak tűnik egyetlen ingyensonka miatt. 

photo_camera Fotó: Bajkai István/Facebook/Deák Szabolcs
photo_camera Fotó: Bajkai István/Facebook/Deák Szabolcs

Bajkai posztja szerint több, mint 6000 sonkát osztanak szét. A kerület teljes népessége 53 ezer ember. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.