Olyan hosszú sor kígyózott a belvárosi fideszes ételosztáson, amivel már kampányolni lehetne a kormány ellen

POLITIKA
2018 március 27., 19:32
comments 252

Bajkai István, Erzsébet- és Terézváros fideszes országgyűlési képviselője, az Orbán család ügyvédje leginkább arról híresült el, hogy a szavazatokért cserébe igyekszik feltölteni a helyiek hűtőjét. Osztott már tejet, tojást, most ingyensonkát. Ezúttal a kerület nevében (Erzsébetváros alpolgármestere), de természetesen személyesen. 

És itt jön a nagy kérdés. A szocialisták elmúlt nyolc éve után elmúlt nyolc évben, miközben Magyarország fejlődött és fejlődik, mekkora érdeklődést kellene mutatni az ingyensonka iránt. 

Bajkaiék megoldása: nagyon sok embernek tett jót a képviselő úr. Ami -azoknak, akik nem ismerik a képviselő úr nagy szívét - tekintélyes sornak tűnik egyetlen ingyensonka miatt. 

photo_camera Fotó: Bajkai István/Facebook/Deák Szabolcs
photo_camera Fotó: Bajkai István/Facebook/Deák Szabolcs

Bajkai posztja szerint több, mint 6000 sonkát osztanak szét. A kerület teljes népessége 53 ezer ember. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt