A kormány lassan ott tart, hogy ha az ellenzék nyer, nekünk enni se jut majd, mert minden pénzt a bevándorlók kapnak

elmebaj
2018 március 28., 14:57

„Az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a magyar családokat vagy a bevándorlókat támogatja-e az ország a jövőben” 

- jelentette ki, a jelek szerint halálosan komolyan Novák Katalin családügyi államtitkár a V4 családügyi konferencián Budapesten, és arról próbált megnyugtatni mindenkit, hogy szerencsére van Fidesz, és így lesz aki fenntartsa a családtámogatási rendszert 2018 után is. 

Novák szerdán az MTI tudósítása szerint arról beszélt, hogy míg 2010 előtt büntették a gyereknevelés utáni munkába állást, soha nem volt olyan jó családnak lenni Magyarországon mint az elmúlt nyolc évben: megduplázták a családok támogatását, segítik a nők munkába állását, a gyerekek ingyen kapnak tankönyvet, és így tovább. 

Mindez persze nem a kormány, hanem a magyarok érdeme, viszont az ellenzék ezt a sikert is elvenné tőlük, és családokat támogató ország helyett bevándorlóország lesz Magyarországból. 

Novák szerint százmilliárd forintos nagyságrendben kéne pénzt költeni a bevándorlókra, ahol bevándorlók élnek, ott a költségvetés nagy részét elviszik a migránsok, akik közül minden egyes ember ellátása 9 millió forintba kerül.  

Természetesen egyetlen ellenzéki párt sem beszélt a családtámogatás megvágásáról, de Novák nyílván nem is magától mondott ilyen értelmes dolgokat. A kampány utolsó hete előtt láthatóan ez az új kommunikációs csapásirány: kedden Orbán Viktor miniszterelnök a vállalkozásokat óvta attól hogy az ellenzék nyerjen, mert akkor meg nekik nem jut majd pénz. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.