A kormány lassan ott tart, hogy ha az ellenzék nyer, nekünk enni se jut majd, mert minden pénzt a bevándorlók kapnak

„Az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a magyar családokat vagy a bevándorlókat támogatja-e az ország a jövőben” 

- jelentette ki, a jelek szerint halálosan komolyan Novák Katalin családügyi államtitkár a V4 családügyi konferencián Budapesten, és arról próbált megnyugtatni mindenkit, hogy szerencsére van Fidesz, és így lesz aki fenntartsa a családtámogatási rendszert 2018 után is. 

Novák szerdán az MTI tudósítása szerint arról beszélt, hogy míg 2010 előtt büntették a gyereknevelés utáni munkába állást, soha nem volt olyan jó családnak lenni Magyarországon mint az elmúlt nyolc évben: megduplázták a családok támogatását, segítik a nők munkába állását, a gyerekek ingyen kapnak tankönyvet, és így tovább. 

Mindez persze nem a kormány, hanem a magyarok érdeme, viszont az ellenzék ezt a sikert is elvenné tőlük, és családokat támogató ország helyett bevándorlóország lesz Magyarországból. 

Novák szerint százmilliárd forintos nagyságrendben kéne pénzt költeni a bevándorlókra, ahol bevándorlók élnek, ott a költségvetés nagy részét elviszik a migránsok, akik közül minden egyes ember ellátása 9 millió forintba kerül.  

Természetesen egyetlen ellenzéki párt sem beszélt a családtámogatás megvágásáról, de Novák nyílván nem is magától mondott ilyen értelmes dolgokat. A kampány utolsó hete előtt láthatóan ez az új kommunikációs csapásirány: kedden Orbán Viktor miniszterelnök a vállalkozásokat óvta attól hogy az ellenzék nyerjen, mert akkor meg nekik nem jut majd pénz. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.