A kormány lassan ott tart, hogy ha az ellenzék nyer, nekünk enni se jut majd, mert minden pénzt a bevándorlók kapnak

elmebaj
2018 március 28., 12:57
comments 268

„Az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a magyar családokat vagy a bevándorlókat támogatja-e az ország a jövőben” 

- jelentette ki, a jelek szerint halálosan komolyan Novák Katalin családügyi államtitkár a V4 családügyi konferencián Budapesten, és arról próbált megnyugtatni mindenkit, hogy szerencsére van Fidesz, és így lesz aki fenntartsa a családtámogatási rendszert 2018 után is. 

Novák szerdán az MTI tudósítása szerint arról beszélt, hogy míg 2010 előtt büntették a gyereknevelés utáni munkába állást, soha nem volt olyan jó családnak lenni Magyarországon mint az elmúlt nyolc évben: megduplázták a családok támogatását, segítik a nők munkába állását, a gyerekek ingyen kapnak tankönyvet, és így tovább. 

Mindez persze nem a kormány, hanem a magyarok érdeme, viszont az ellenzék ezt a sikert is elvenné tőlük, és családokat támogató ország helyett bevándorlóország lesz Magyarországból. 

Novák szerint százmilliárd forintos nagyságrendben kéne pénzt költeni a bevándorlókra, ahol bevándorlók élnek, ott a költségvetés nagy részét elviszik a migránsok, akik közül minden egyes ember ellátása 9 millió forintba kerül.  

Természetesen egyetlen ellenzéki párt sem beszélt a családtámogatás megvágásáról, de Novák nyílván nem is magától mondott ilyen értelmes dolgokat. A kampány utolsó hete előtt láthatóan ez az új kommunikációs csapásirány: kedden Orbán Viktor miniszterelnök a vállalkozásokat óvta attól hogy az ellenzék nyerjen, mert akkor meg nekik nem jut majd pénz. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt