Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: „Menjen haza a saját országába és ott kérdezősködjön”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerda délután írtunk arról, hogy Felcsúton számos újságíró, köztük a HBO/Vice külföldi tudósítója is várta Mészáros Lőrincet a település önkormányzati ülése előtt, hogy megtudják, hogy lehet ennyire átkozottul tehetséges, ha üzleti kérdésekről van szó. 

Már akkor jeleztük, hogy árulkodott bizonyos naivitásról a Vice tudósítójának megoldása, aki angolul próbálta megkérdezni a magyar gazdaság agyát és motorját. Azóta a Hír Tv kirakott egy újabb videót a Facebook-oldalára, amiből kiderült, hogy a külföldi tudósító és Mészáros párbeszéde a teremben is folytatódott. Miután az újságírónő arról próbálta meg angolul kérdezni Mészárost, hogy Orbán Viktorhoz fűződő kapcsolatának lehet-e köze a sikereihez, a felcsúti polgármester magyarul elmondta: 

„Még egyszer ugyanazt kérem, üljön le, jó?”

majd miután a riporter folytatni akarta a kérdését, Mészáros elmondta:

„Menjen haza a saját országába és ott kérdezősködjön”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.