Vizsgálatot indított a rendőrség az albérletet kereső terroristás szórólapok miatt

POLITIKA
2018 március 28., 09:49
comments 79

Kapott bejelentést, és vizsgálatot is indított a VI-VII. kerületi postaládákban terjesztett, terrorizmussal fenyegető szórólapok ügyében a BRFK, írja az Index.

Az ékegyszerűségű szórólapokon, melyeken nincs feltüntetve, hogy melyik jelölőszervezet nevében kampányolnak vele. Így nincs rá bizonyíték, hogy a kormánypártok terjesztenék a szórólapot, amely tökéletesen passzol a kormány vállalt kampányüzeneteihez, mely szerint a bevándorlás=halál+terrorizmus+megerőszakolt nők.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.