Pécsen éppen nincs mit átadni, ezért egy olyan játszótérről adott ki füzetkét a fideszes jelölt, aminek a terveit is csak a nyáron véglegesítik

politika
2018 március 29., 07:47
comments 45

Valaki építsen gyorsan valamit Pécsen, mert lenne jelentkező az átadására. Akkora az igény, hogy Csizi Péter, a Fidesz jelölte és Páva Zsolt, a város polgármestere éppen azzal kampányol, hogy két éve megkérdezték az embereket, hova építsenek egy új játszóteret, megmondták, és azóta nemcsak a látványtervek készültek el, hanem egy füzet is, amiben bemutatják a látványterveket - írja a pecsistop.hu.

photo_camera Fotó: pecsistop.hu
photo_camera Fotó: pecsistop.hu

Merthogy, a játszótér még annyira sem készült el, hogy a terveket is csak június végén véglegesítik. 

photo_camera Fotó: pecsistop.hu
photo_camera Fotó: pecsistop.hu

Mindez kinyomtatva, büszkén. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.