Repülőgép hajtott át a Gatwicken egy reptéri dolgozó lábán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Éppen tolatott egy Airbus A319, amikor baleset történt London második legnagyobb repülőterén csütörtökön - írja az Airlive. A Rossiya Airlines Szentpétervárra tartó járata két órán át vesztegelt a földön, miután a gép kereke eltalált egy reptéri munkást. Az egyik utas szerint a repülő már majdnem felszállt, az utolsó pillanatban állították meg. 

Twitteren a gép egy másik utasa, a Flora Lu nevű felhasználó azt írta, a gép kereke átment a földi személyzet egyik tagjának a lábán. Hozzátette, hogy a nekik a légitársaság személyzete azt mondta, egy ember a kerekek alá szorult. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek, az áldozatot légimentők vitték kórházba. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.