Repülőgép hajtott át a Gatwicken egy reptéri dolgozó lábán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Éppen tolatott egy Airbus A319, amikor baleset történt London második legnagyobb repülőterén csütörtökön - írja az Airlive. A Rossiya Airlines Szentpétervárra tartó járata két órán át vesztegelt a földön, miután a gép kereke eltalált egy reptéri munkást. Az egyik utas szerint a repülő már majdnem felszállt, az utolsó pillanatban állították meg. 

Twitteren a gép egy másik utasa, a Flora Lu nevű felhasználó azt írta, a gép kereke átment a földi személyzet egyik tagjának a lábán. Hozzátette, hogy a nekik a légitársaság személyzete azt mondta, egy ember a kerekek alá szorult. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek, az áldozatot légimentők vitték kórházba. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.