Délután Kaposváron is az utcára mennek a diákok

oktatás
2018 március 30., 09:39
comments 53

A budapesti diáktüntetések után Somogy megyében is az utcára vonulnak a diákok. A kaposvári esemény március 30-án, délután négykor kezdődik a Kossuth téren. A tüntetés szervezője, Bereczki Dávid az esemény Facebook-oldalán azt írja,

"A demonstráció az oktatásban uralkodó tarthatatlan állapotokra hivatott felhívni a figyelmet. Reméljük, a diákság nagy létszámban képviselteti magát az eseményen a közös cél elérése érdekében. Minden személy, aki velünk együtt aggódik a mai poroszos oktatási rendszerben felnövő diákok jövőjéért támogassa jelenlétével mozgalmunkat."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.