Orbán: Név szerint ismeri és figyeli Soros zsoldosait a kormány

POLITIKA
2018 március 30., 06:54
comments 865

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban beszélt.

Többek között azt mondta, hogy a Soros zsoldoshadseregének tisztjeitől tudja, hogy kétezren dolgoznak azon, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. A magyar kormány név szerint ismeri a zsoldosokat és figyel rájuk. A neveken kívül információk és jelentések is rendelkezésre állnak. 

Olyanokat mondott még, hogy a bevándorlók miatt kerületről kerületre és városról városra Európa elveszíti a kultúráját, a nyugati sajtót cenzúrázzák, a kvótapártiak az EU-ban lerágják a húst a csontjairól, de meg lesz védve minden, ha az emberek a Fideszre szavaznak.

A kettőezer zsoldosból kettőt máris sikerült azonosítanunk nekünk is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.